06 - 47 77 57 87 allbydebster@gmail.com

Tatoeage verwijderen

Spijt van een tatoeage? Wij verwijderen vanaf 11 september tattoos met onze nieuwe laserbehandelingen. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Er zijn verschillende redenen om te kiezen om een tatoeage te laten verwijderen. Bent u uw tattoo zat? Past zij niet meer in uw huidige levensstijl? Is de tatoeage vervaagt en vervormd door het ouder worden of het blootstellen aan de zon? Wat de reden ook is, het laten weglaseren is altijd een optie en in de meeste gevallen kan dit zonder dat er een litteken achterblijft.  

Hoe wordt een tatoeage verwijderd?

Uw huid bestaat uit verschillende huidlagen. De inkt van een tattoo zit ingekapseld in de lederhuid. Dit is de laag boven de vetlaag en onder de opperhuid. Om de tatoeage te verwijderen behandelen wij haar met een laser. De lichtbundel uit het laserapparaat maakt de inkapseling kapot waarna de inkt langzaam losraakt en via uw eigen lichaam wordt afgevoerd. De aanraking van de laserpuls kan pijnlijk zijn en wordt soms ervaren als pijnlijker dan het zetten van de tatoeage zelf.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Tatoeages zijn helaas niet in één behandeling te verwijderen. Onze consulente vertelt u van tevoren hoe duur de totale behandeling is en hoeveel laserhandelingen u nodig heeft om het perfecte resultaat te bereiken.   

Het klinkt misschien raar, maar donkere inkt is makkelijker te verwijderen dan lichte inkt. Heeft u bijvoorbeeld een tatoeage met lichtblauwe of lichtgroene elementen dan vereist dit meer laserbehandelingen dan alleen zwarte inkt.

Voor optimaal resultaat zijn meestal 6 tot 9 behandelingen nodig met een tussenliggende periode van 8 tot 10 weken. U bent dus wel één of twee jaar bezig om een tatoeage te verwijderen. Zou u sneller achter elkaar door behandelen dan vergroot u de kans op littekenvorming of het achterblijven van witte vlekken op de huid.

Hoeveel kost het verwijderen van een tatoeage?

De prijs voor het verwijderen van een tattoo ligt aan de grootte en het aantal benodigde vervolgbehandelingen. Onze consulente rekent de prijs graag voor u uit tijdens het gratis voorgesprek. U kunt bij ons terecht voor een laserbehandeling vanaf 45 euro. U kunt hier contact met ons opnemen.

Comments are closed.

Skip to content