06 - 47 77 57 87 allbydebster@gmail.com

Laseren

Spijt van uw tatoeage? Last van een kalknagel of een onzuivere huid? Schoonheidssalon All by Debster helpt u van deze problemen af!

Ik werk met een TRS PRO EVE pigment laser, deze laser is geschikt voor tatoeageverwijdering (bijna alle kleuren), pigment, couperose en huidverbetering. Deze laser is sterker, sneller en veelzijdiger dan andere lasers, waardoor minder behandelingen al resultaat geven. De laser werkt precies op de plaats waar we het willen hebben en heeft een minimale (zelfs te negeren) invloed op het weefsel eromheen. Gezonde huid willen we immers met rust laten.

Met de EVO kan ik, beter richten op de juiste plek of aandoening, sneller werken door een grotere spot, technische risico’s uitsluiten door slimme software en optimale veiligheidscircuits.

Verwijdering tatoeage

Heeft u een tatoeage waarmee u niet langer gelukkig bent? Door middel van een aantal laserbehandelingen kan ik deze verwijderen voor u.

  • Gratis intakegesprek waarin u informatie krijgt over het aantal, prijs en duur van de behandeling(en).
  • Prijzen vanaf €.45,00 euro voor verwijderen tatoeage. Op de website staat een berekening van het aantal cm2, dit is echter een richtprijs.
  • Voor een optimaal resultaat zijn meestal tussen de 6 tot 10 behandelingen nodig met een tussenliggende periode van 8 weken. Prijs is afhankelijk van de grootte van de tatoeage en de gebruikte kleuren. Wil je jouw tatoeage laten coveren dan zijn 4 behandelingen vaak al afdoende.

Behandeling kalknagel met lasertherapie

Een kalk- of schimmelnagel is een nagel die is aangetast door een schimmelinfectie. Deze aandoening gaat niet vanzelf over. De kalknagel is dikker dan een normale nagel, en vaak gekenmerkt door een verkleuring.

  • Wij behandelen de kalknagel door middel van lasertherapie.
  • Vanaf 3 behandelingen zijn er nodig met een tussen periode van 1- 4 weken.
  • Prijs per behandeling per nagel: €.20,00 euro bij minimaal 3 te behandelen nagels.

Carbon laser peeling behandeling

Carbon peeling is een dieptereiniging die van binnen naar buiten werkt. Herstelt de huid, en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de huid egaler wordt. Oneffenheden trekken weg en overtollig talg wordt verwijderd, waardoor grove poriën verkleinen en de huid minder mee-eters aanmaakt.

Een groot verschil met andere gezichtsbehandelingen is dat Carbonpeeling de bovenste huidlaag niet verdunt of beschadigt, maar juist sterker maakt. De behandeling geeft snel resultaat en is pijnloos. Je huid vervelt niet, wel is een lichte uitslag mogelijk door overtollig talg dat naar boven geduwd en geneutraliseerd wordt.

Na het reinigen van de huis smeer ik eerst een koolstof masker op het gezicht, deze werkt 5 minuten in en daarna behandelen we het gezicht, dit duurt ongeveer 10 min en doet geen pijn.

  • Zeer geschikt voor jongeren met een acnéhuid
  • Goede resultaten voor vermindering (jeugd)puistjes, couperose en vermindering fijne lijntjes en littekentjes
  • Prijs Carbon behandeling: vanaf €.75,00 euro

Voor meer informatie over deze behandelingen en het maken van een afspraak neem contact op of app naar 06-47 77 57 87.

Skip to content